Despre mine

Cred cu tarie ca ne nastem cu toate resursele de care avem nevoie.

Si mai stiu-din proprie experienta- ca uneori viata ne provoaca prin situatii pe care credem ca nu le putem depasi.

Incepand de la relatia cu parintii, cu persoana iubita si cu copiii in viata noastra incep sa soseasca diferiti oameni cu care trebuie sa parcurgem o parte din drumul nostru.

De unele relatii ne bucuram, altele se sfarsesc si le lasam sa plece.

Insa cum trecem prin aceste situatii, depinde in mare masura doar de noi.

Am lucrat cu persoane tristedeznadajduite care isi pierdusera increderea in sine.

Si cu persoane care au fost abuzate– fizic sau psihic- de catre partenerii de viata sau de catre familie.

Cu copii si adolescenti de diferite varste prinsi in relatia de dependenta cuparintii, incapabili sa se desprinda de acestia.

Cu parintii care la randul lor se simteau neputiinciosi in a intelege prin ce trec copiii lor.

Cu oameni care la un moment dat in viata lor, si-au pierdut speranta ca se mai pot bucura dupa un eveniment care le-a marcat existenta.

Cu persoane care erau atat de atasate de locul de munca incat puneau pe plan secund alte aspecte din viata lor.

Cu persoane care nu stiau care le sunt credintele fata de bani si modul in care isi cheltuiesc resursele.

Si am invatat ca, dincolo de starea de moment, de conditiile nefavorabile, exista in fiinta umana un potential nemarginit, catre o stare de bine.

Cred in puterea oamenilor de a depasi multe situatii din trecutul lor, chiar atunci cand ei insisi nu cred asta.

Meriti sa ai viata pe care o doresti!  

Incepe prin a face ceva pentru tine. Pentru programare, click aici

9 răspunsuri la „Despre mine

  1. De fiecare data cand am plecat de la doamna Doina Zamfirescu simțeam ca pot sa fac tot ce imi doresc, ca lumea e a mea. Recomand cu dragoste sa vorbiti cu dumneaei deoarece este o persoana care face tot posibilul sa ajute, iar asta a facut diferenta in viata mea.

    Apreciază

  2. Dupa o perioada plina de suferinta si tristete, vazand ca nu mai pot face fata sentimentelor pe care le traiam si fiind nemultumita de mine, am decis ca este timpul sa merg la un specialist. Dupa cateva ore de cautari pe net, am hotarat sa merg la d-na Doina Zamfirescu. De la prima sedinta, am descoperit ca este un alt fel de psiholog, unul care nu se multumeste doar sa asculte, ci unul care interactioneaza cu pacientul (precizez ca, acum cativa ani, am fost la o sedinta la un alt psiholog, care timp de mai bine de o ora, cat am petrecut in cabinetul lui, nu a vorbit mai mult de 1 minut). Dupa aproape un an, am reusit sa-mi integrez sentimentele, am invatat sa-mi inving temerile, sa ma cunosc si sa fiu cu adevarat EU, nu ceea ce isi doresc oamenii sau societatea sa fiu.
    Ma felicit pentru alegerea facuta si ii multumesc pentru ajutorul acordat.
    A.R.

    Apreciază

  3. Am 48 de ani un sot si doi copii si ca multi romani sceptici am refuzat mult timp ajutorul unui psiholog atunci cand eram prea nervoasa, trista sau cand eram in pragul depresiei.
    Prin intermediul fiului meu am ajuns la D-na Doina Zamfirescu care cu calm rabdare si mult profesionalism m-a ajutat sa-mi deschid sufletul dar sa si descopar in mine ceea ce nu stiam ca exista.
    Am inteles si am invatat ca nu trebuie sa ma judec si nici sa judec la randul meu.
    Am trait cu convingerea ca sunt o persoana neansemnata fara prea mare valoare si am suferit foarte tare tot acest timp pana sa ajung la terapie
    Aici am invatat sa ma pretuiesc mai mult- respectul de sine crescandu-mi simtitor- am ajuns sa fiu chiar mandra de reusitele mele si sa-mi descopar noi talente pe care sa am curajul sa le exprim.
    P.C.

    Apreciază

  4. Am cerut ajutorul doamnei psiholog Doina Zamfirescu atunci cand am simtit ca nu mai puteam gestiona relatia cu mine insumi. Am cunoscut-o intr-o perioada nefasta pentru mine, pe cand traiam stari despre care doar citisem sau auzisem. Am primit atentie, deschidere, intelegere si pricepere.
    Multumesc mult!
    L.S.

    Apreciază

  5. FELICITARI DOINA!!!
    Este o idee minunata!
    Cred ca oferta personalizata de servicii psihologice pe care tu o prezinti reprezinta o fireasca operationalizare a acumularilor intense de cunostinte din psihologie si domenii conexe.
    Esti unul dintre cei mai buni studenti de la cursurile de Psychological Profiler, iar daruirea ta profesionala se transpune natural in calitatea deosebita a actului psihologic oferit!
    Ion Duvac

    Apreciază

  6. Sunt o persoana puternica, dar soarta nu a fost prea blanda cu mine. Intotdeauna am resusit sa depasesc perioadele grele din viata mea, dar la un moment dat am simtit ca nu mai pot de una sungura. Nu mai gaseam putere sa merg mai departe, nu ma mai interesa nimic, totul imi era indiferent. Simteam nevoia sa vorbesc cu cineva, sa ma descarc de tot ceea ce stransesem pana atunci, sa ma asculte si pe mine cineva. Mi-a luat ceva timp sa ma decid sa merg la psiholog. Inca de la prima sedinta m-am simtit eliberata. Credeam eu atunci ca psihologul este cel care imi va spune cum trebuie rezolvate problemele mele, dar nu era asa. Pe baza discutiilor amanuntite despre ce ma apasa, gaseam de cele mai multe ori singura solutii pentru problemele mele cu ajutorul intrebarilor puse de dansa si imi dadeam seama ca sunt in continuare la fel de puternica, practic ma redescopeream pe mine insami.
    Acolo am invatat ca nimic nu e intamplator si ca totul are o logica. Mai mult, ma simtem bine discutand cu d-na Doina Zamfirescu, nu era in fata mea un om care isi facea doar datoria, ci un om care dorea sa imi fie bine, care se implica si care punea suflet. Eu asta am simtit si ii multumesc mult pentru acest lucru. Imi doresc sa imi gasesc linistea si in continuare, dar daca voi mai simti nevoia voi reveni la cabinet fara cea mai mica ezitare.
    Multumesc inca o data.

    Apreciază

  7. Am decis sa apelez la ajutorul unui specialist in momentul in care nu m-am mai inteles pe mine insami si am simtit ca rezolvarea problemei sta si dincolo de mine. Cu un search pe Google am aflat de d-na Zamfirescu.

    Nu am simtit ca merg la psiholog, ci la un altfel de prieten, unul caruia ii poti spune ce te apasa, ce iti trece prin minte fara temeri, fara ascunzisuri. Mi-a placut foarte mult atentia de care m-am bucurat. Nu m-am considerat un caz, ci o tanara sfatuita cu simtul responsabilitatii, cu profesionalism si rabdare. M-am intalnit cu un om, dar si cu o energie placuta care se imprima in mine. Cu siguranta tine si de deschiderea cu care se prezinta fiecare.

    Dupa fiecare sedinta m-am simtit mai bine, am mai facut un pas catre mine, am identificat problema si am lucrat cu mine insami pe baza indrumarilor primite. A fost o experienta extrem de utila, dar si constructiva. Nu doar ca am depasim momentul mai confuz, dar am si cautat cai de imbunatatire a diverselor aspecte ale vietii mele. Acum imi e tare bine si nu voi ezita sa revin la d-na Zamfirescu atunci cand voi sti ca e nevoie!

    A fost un search pe Google norocos!
    Toate cele bune,
    Mihaela

    Apreciază

  8. Am consumat mult efort si timp in a-i ajuta pe altii (oamenii pe care ii consiliam, prietenii, familia, s.a.) incat nu au mai ramas resurse si pentru mine, pentru a trece eu peste greutatile si incercarile vietii. M-am trezit epuizata, vlaguita de incercari,dar mai ales intrebandu-ma neincetat cum nu reusesc sa fac cu mine insami ce aplic cu succes la ceilalti. Atunci am avut nevoie de Doina, sa ma ajute sa imi restabilesc prioritatile, sa imi redescoper calitatile si resursele. Nu a fost usor, dar m-am eliberat de toate necazurile si nefericirile celor din jur pe care le adunam si adunam si din lipsa de timp, nu mai apucam sa le si arunc. A fost un bun sfatuitor, un ghid care nu mi-a dat solutii, dar care m-a ajutat sa le descopar singura, asa cum face un adevarat profesionist, fara prejudecati, fara etichete. Multumesc Doina! Toata recunoastinta mea! Sper sa beneficieze cat mai multe persoane de grija si profesionalismul tau. Mult succes!R.L.

    Apreciază

  9. Descoperirea increderii in fortele proprii, dobandirea echilibrului interior, detasarea de anumite situatii negative prin constientizarea lor, sunt termeni pe care ii stiam , teoretic. Desi aveam in mine toata aceasta forta de a le aplica si a reusi sa-mi traiesc frumos si echilibrat viata, nu stiam cum sa fac acest pas. Am venit la sedintele de psihoterapie ale doamnei Doina Zamfirescu aflandu-ma in niste stari, mentale si sufletesti, nu prea stralucite, din cauza unor situatii neplacute aparute in viata mea. Pot spune acum, dupa doua luni, cu toata recunostinta, ca a fost pentru mine un ajutor extraordinar si cu aceasta minunata ocazie pe care mi-o ofera internetul, vreau sa ii multumesc foarte, foarte mult pentru schimbarea mea in bine. Sanatate si toate cele bune, OMB

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.