Home

Daca va simtiti :

-nemultumit de modul in care va gestionati timpul sau banii

– nepregatit pentru statutul de parinte singur

– abuzat fizic sau psihic in relatia (relatii) din viata dvs.

– nemultumit de viata personala sau profesionala

– afectat de relatia conflictuala sau lipsa de comunicare din familie

–  intr-o perioada de tranzitie (aparitia unui copil, independenta acestuia, schimbarea locului de munca, pensionarea)

– depasit de problemele pe care le presupune inaintarea in varsta a parintilor

-nemultumit ca nu puteti renunta la obiceuri daunatoare (mancati compulsiv, nu va hraniti adecvat) etc.

Va invit sa parcurgem impreuna drumul catre viata pe care o doriti.

Sa va bucurati din nou

Sa aveti incredere in propria persoana

Sa luati cele mai bune decizii.

Imaginati-va ca traiti viata pe care o doriti. Cum ar arata? Cum v- ati simti?

Decizia va apartine in totalitate!

20 de răspunsuri la „Home

  1. A fost pentru prima data cand am apelat la serviciile unui psiholog, nu stiam exact la ce sa ma astept. Am intalnit o persoana calda, deschisa, care m-a ajutat sa imi pun ordine in ganduri si sa dezvolt metode de coping benefice pt viata. O recomand din suflet pe doamna psiholog!

    Apreciază

  2. Dupa ce am trecut printr-o perioada foarte neplacuta a vietii am decis sa merg la psiholog. Pot sa spun cu tarie ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata. Am reusit sa lucram impreuna la problemele pe care le aveam si am reusit sa trec peste acea perioada mult mai bine decat daca as fi facut asta singura. Cu ajutorul domnei psiholog am reusit sa lucrez si la stima de sine si la anxietate si la o sumedenie de alte probleme. Au fost de foarte mare ajutor si exercitiile pe care mi le-a recomandat.
    Din primul moment in care am inceput sa interactionez cu dansa m-am simtit in siguranta si am simtit ca pot sa impartasesc fara rusine probleme mele, oricat de ciudate mi s-ar fi parut mie.
    O recomand cu toata increderea!

    Apreciază

  3. A fost prima data cand am mers la un psiholog si cu toata sinceritatea, doamna Doina Zamfirescu, a fost cea mai buna alegere!
    Cu ajutorul ei am depășit o situație dificila pentru mine. Cu multa răbdare si blândețe in voce, adresa întrebări care mi-au provocat constiinta sa inteleg unele lucruri altfel decat le vedeam pana acum.
    Ii sunt foarte recunoscatoare pentru sfaturile care in final au schimbat modul meu de a percepe anumite aspecte si m-au schimbat pe mine!

    Apreciază

  4. Desi simteam de mai mult timp nevoia de a vorbi cu un psiholog, am facut o programare la cabinetul Doinei abia cand ajunsesem sa ma intreb daca voi mai putea dormi vreodata si daca lucrurile vor mai reveni la normal. Eram intr-o perioada in care nu reuseam sa dorm, simteam ca ma macin pe zi ce trece, nu reuseam sa mananc si nu intelegeam de ce viata mea s-a intors cu susul in jos. Stresul de la serviciu, problemele din cuplu, dorinta de a multumi pe toata lumea si ingrijorarea ca toate aceste probleme nu se vor rezolva vreodata ajunsesera sa isi spuna cuvantul si deja le resimteam la nivel fizic.
    Am avut mari emotii inainte de prima intalnire cu Doina, dar am avut norocul de a descoperi un OM cald, deschis, rabdator, o adevarata profesionista cu multi ani de experienta (atat profesionala, cat si de viata). Am acceptat ca schimbarile nu apar peste noapte. Cu multa rabdare (mai ales din partea Doinei) si perseverenta lucrurile au inceput sa se rezolve. Am capatat mai multa incredere in mine, am invatat cum sa gestionez anumite situatii fara sa fiu afectata, am realizat cat de important este sa am grija de mine si sa am o limita atunci cand vine vorba de a-i multumi pe cei din jur. Calatoria continua si sunt recunoscatoare pentru fiecare intalnire la care Doina ma ajuta sa gasesc solutia unor probleme al caror raspuns sta uneori chiar sub nasul meu, dar alteori necesita mult exercitiu pentru a-l descoperi.
    Va recomand sa nu amanati mersul la psiholog (pentru ca nu este ca la dentist:) . Fiti deschisi, increzatori si faceti macar o incercare- nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat.

    Apreciază

  5. Despre doamna psiholog, sau x-men-ul care are puteri telepatice pot spune ca am numai lucruri bune de spus despre dansa. Ba chiar am incercat sa gasesc defecte, sau hibe in terapie, si nu am gasit. Ceea ce pentru mine ca pacient si ca persoana cu vechea-mi reticenta si parere mai putin buna despre psihologi mi s-a schimbat radical aproape, si fara sa vreau. Asta spune despre calitatea serviciilor prestate de doamna psiholog pe care urmeaza sa le impartasesc, sper eu, cat mai succint si la obiect posibil.

    A fost a doua oara cand am trecut prin niste probleme care imi periclitau viata sociala, psihica si studiile. Asa ca nu am avut de ales, si am cautat un psiholog. Primul psiholog pe care l-am gasit pe internet, am pus mana pe telefon, am sunat, si mi-a raspuns o voce calma, calda, care m-a facut sa spun ca este persoana la care trebuie sa ajung. Atunci am revazut speranta ca am sa scap de impedimentele prin care treceam. Am facut programare, m-am dus si am fost foarte placut surprins de la prima sedinta.

    Inca de la prima sedinta doamna psiholog a incercat sa se muleze pe felul meu de a fi si usor usor lucrurile au inceput sa se indrepte spre bine. Concluzionand, doamna psiholog cred ca are foarte multe calitati ca terapeut dar si ca om. Cum ar fi calmul dansei, rabdarea, vocea calda, profesionalism, si cred ca foarte multi ani de experienta la activ. Sa nu uitam de intuitia doamnei psiholog, care, alaturi de cele spuse anterior o fac un om si un terapeut extraordinar. Cred ca toate aceste calitati il fac pe proaspatul pacient sa se duca la psiholog cu incredere, sa aiba speranta ca problemele lui se vor rezolva, si ca sedintele la cabinetul doamnei psiholog sunt intr-un ambient foarte placut si relaxant.

    Apreciază

    • Am facut o programare la doamna psiholog atunci cand am simtit ca lucrurile nu merg tocmai bine cu mine si pot sa spun ca m-a ajutat foarte mult.
      Doamna Doina este o persoana care stie sa asculte si sa descopere cauzele problemei, oferind sugestii si sfaturi intr-o maniera calma, rabdatoare si deschisa, fara a-ti da impresia ca te judeca.

      Apreciază

  6. Incep prin a spune ca nu ma gandeam ca o da ajung sa fac pasul acesta si anume de a merge la un specialist. Cu ajutorul Dnei. Doina am reusit sa am mai multa incredere in mine si sa nu mai privesc lucrurile atat de pesimist. Ma bucur ca am reusit sa trec peste anumite obstacole si sa am curajul sa spun ceea ce ma deranjeaza. Ii multumesc doamnei Doctor pentru rabdarea si pentru cuvintele prin care reusea sa imi explice cum stau lucrurile, o recomand cu incredere!

    Apreciază

  7. Doamna Psiholog stie exact cum sa ne faca sa ne deschidem si sa discutam despre cele mai ascunse ganduri, despre toate nemultumirile pe care le avem si ne ofera o alta perspectiva. Pe mine m-a ajutat sa trec peste o despartire grea, m-a ajutat sa fiu omul care imi doresc, sa inteleg de ce fac unele greseli, sa fiu mai linistita si sa traiesc impacata cu mine. Cand am ajuns la primele sedinte veneam dupa o perioada in care nu dormisem, o luna si jumatate nu mancasem aproape deloc si nu vedeam motivatiile pentru a merge mai departe…acum sunt fericita, intr-o noua relatie si pot spune cu sinceritate ca am viata pe care mi-o doresc din toate punctele de vedere! A fost un drum lung si nu foarte usor, dar doamna Doina a fost alaturi de mine oricand aveam nevoie, stia sa ma linisteasca chiar si printr-un simplu telefon, a empatizat cu mine, niciodata nu am simtit ca ma judeca in vreun fel sau nu am simtit-o plictisita de toate problemele mele! Din punctul meu de vedere, pentru a avea un rezultat in urma sedintelor este foarte important sa mergi cu drag si sa fii deschis, iar doamna psiholog a reusit sa faca asta intr-un mod natural! O recomand cu drag!

    Apreciază

  8. Putini sunt cei care realizeaza cat de crucial este sa se inteleaga pe sine si sa se descopere.
    Am realizat ca am nevoie de consiliere psihologica in momentul cand nu mai stiam ce voiam si incercam sa impac pe toata lumea. Cand nu vedeam o cale de scapare, totul era ca o sentinta. Apoi incetul cu incetul lucrurile s-au linistit, s-au calmat, iar cu ajutorul doamne Doina, am reusit sa ma inteleg pe mine, dar si pe ceilalti.
    Autocontrolul este cred cel mai greu lucru pe care il poti cere de la un om, lupta cu sine e mai mult decat o lupta, e o mare provocare!
    Acest om mi-a explicat sau mai bine zis, a pus intrebarile potrivite ca eu sa inteleg, de fapt de bunavoie, prin filtrul propriei gandiri cum merg lucrurile.
    O recomand pe doamna Doina Zamfirescu tuturor.
    Dansa este un om care abordeaza problemele oamenilor cu mult tact si profesionalism, ceea ce in zilele noastre e ceva destul de rar intalnit.

    Apreciază

  9. Sunt recunoscatoare pentru modelul nou si pozitiv de autoanaliza pe care l-am aflat de la Dna Doina Zamfirescu. Am invatat sa înțeleg mediul social din care fac parte, sa caut sa inteleg motivul acțiunii fiecarui individ care interactioneaza cu mine fara a ma lasa copleșită de emotii sau a lua totul personal. Am invatat ca trebuie sa invat despre mine. Sa am rabdare cu mine si sa prind drag de mine. Mulțumesc

    Apreciat de 1 persoană

  10. Personal pot spune ca lucrurile cele mai importante in momentele in care simti ca pierzi sensul lucrurilor – sunt Ghidajul ,suportul si intelegerea.
    Am invatat sa comunic , sa accept ,sa imi vreau cu adevarat binele si sa tin la mine .
    Am invatat sa imi iau responsabilitatea pentru ceea ce este in viata mea si deciziile pe care le iau – si sa imi depasesc cu mult fricile pe care le aveam ,inclus anxietatea – si sa reusesc sa dau din ce in ce mai mult sens/structura lucrurilor in viata.
    In tot acest proces ,am simtit ca am suportul necesar pentru a putea reusi – din partea doamnei psiholog.

    Ii multumesc D-nei psiholog pentru ca a fost/este partea majora a cunoasterii mele de sine si indreptarea mea spre un mod de viata ce nu mai contine atat de multa durere ,si unde pot fi multumita si fericita – si sa fiu fericita ca sunt fericita.

    Multumesc din nou – si o recomand pe d-na psiholog fara indoieli.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Cand simti ca lumea iti fuge de sub picioare, cand nu mai reusesti sa dai un sens vietii tale, cand ajungi sa nu mai gasesti motivatie in jurul tau, cand crezi ca totul se intampla din vina ta, cand uiti sa te iubesti..sa te apreciezi..cand uiti sa fii tu cea mai importanta persoana in viata ta..nu te inchide in tine..cauta ajutor..sprijin..intelegere..apeleaza cu incredere la acesti oameni minunati care sunt acolo sa te asculte..nu sa te judece..sa te ajute sa gasesti solutia potrivita problemelor tale..sa te ajute sa gasesti raspunsul potrivit intrebarilor, care pana in acel moment nu aveau raspuns..sa te ajute sa te regasesti cand ai impresia ca totul este pierdut..sa te ajute ca cauti motivatie..asta am facut si eu..
    Ii multumesc doamnei psiholog Doina Zamfirescu pentru tot sprijinul acordat..viata mea a capatat un sens..

    Apreciază

  12. II multumesc d-nei psiholog pentru modul in care m-a facut sa vad ceea ce nu functioneaza corect in viata mea si ceea ce trebuie sa schimb pentru ca viata mea sa functioneze normal. Datorita d-nei doctor am inceput schimbarile si deja am inceput sa ma simt mai bine fata de momentul in care am ajuns la dumneaei. Va multumesc!

    Apreciază

  13. Va multumesc doamna psiholog. M-ati ajutat sa imi dau seama ,,ce vreau” 🙂 Am avut o vara groaznica din punct de vedere sentimental si moral insa cu ajutorul dumneavoastra am putut sa ma canalizez pe ceea ce era important si sa ma pregatesc pentru examenul de Barou. Mi-am dat seama cu ajutorul dvs ca singurul aspect pe care il puteam controla in totalitate era cariera si m-am canalizat pe acesta. Am reusit sa fac ceea ce nu imi imaginam vreodata. Am simtit ca am miscat muntii din loc. Am reusit sa fiu in primii 200 din cei 4700. O realizare care am asteptat-o 2 ani. Imi trebuia o persoana care sa imi deschida ochii, respectiv dumneavoastra, ca sa imi dau seama ca POT. Unori cand ne ratacim pe drumul vietii avem nevoie de oameni ca dumneavoastra, profesionisti desavarsiti, care sa isi puna amprenta pe ceea ce este decisiv pentru viata noastra.

    Apreciază

  14. Am apelat la doamna psiholog intr-un moment al vietii in care nu puteam gestiona autocontrolul. Dupa o perioada de cateva sedinte in care a trebuit sa ma descopoar, sa ma cunosc mai bine si caut sursele problemelor mele, am reusit, datorita dansei, sa controlez mare parte din actiunile si reactiile mele. Recomand tuturor oamenilor cel putin o sedinta la psiholog si o recomand, in mod special, pe doamna Doina Zamfirescu !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.